vineri, 28 octombrie 2016

Stiai ca poti aduce un plus de siguranta locuintei tale?




O metoda tot mai indragita de romani atunci cand vine vorba de protejarea propriei locuinte sunt kiturile de supraveghere video. Popularitatea lor a crescut din ce in ce mai mult, uneori si datorita cazurilor prezentate in mass media, dar si ca urmare a preturilor din ce in ce mai accesibile.
Motivele pentru care oamenii aleg aceasta solutie sunt nenumarate, camerele pot fi folosite atat pentru protejarea locuintei si descurajarea infractorilor, dar si pentru a vedea ce se intampla atunci cand nu esti acasa. Cu o simpla conexiune la internet, puteti fi in permanenta conectat cu ceea ce se intampla acasa la dumneavoastra. Practic puteti avea un "ochi" care va veghea asupra locuintei dumneavoastra 24/24.  Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati o aplicatie optimizata special pentru telefon si va puteti conecta oricand la sistemul dumneavoastra.
Daca nu aveti nici cea mai mica idee ce sa alegeti, lucrurile sunt simple. Aparatia magazinelor online de specialitate in acest domeniu, nu poate fi decat un avantaj pentru clienti. Puteti astfel sa apelati la un site specializat in supraveghere video si veti obtine toate informatiile de la un consultant. Pe baza unei descrieri a proiectului dumneavoastra, consultantul va poate face cateva recomandari, iar in unele cazuri puteti merge chiar si la un showroom in care sa vedeti produsele si sa testati calitatea acestora.

Preturile pentru aceste solutii nu par a fi ridicate, mai ales daca stam sa ne gandim ca pe piata gasim si solutii de o calitate destul de buna la sume de pana in 1 000 de lei. Pretul include aproape mai tot ce va trebuie pentru un sistem complet cu DVR de 4 canale, hard disk sau 4 camere de exterior cu infrarosu.
Probabil ca veti putea gasi si preturi mult mai ieftine de atat, dar este de preferat sa alegeti o solutie de o calitate mai buna, o solutie HD. Motivul pentru care merita sa faceti acest lucru este acela ca faceti o investitie in securitate si doriti sa beneficiati de o calitate foarte buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu